Welkom bij Ikink & Koenders Makelaardij

Wij zijn al ruim 50 jaar het vertrouwde adres voor:
AAN- EN VERKOOP VAN WOONHUIZEN EN BEDRIJFSPANDEN IN DE GEMEENTE RIJNWAARDEN

Tot 1990 was ons bedrijf gevestigd aan de Europakade in Tolkamer. Om nog beter bereikbaar te zijn voor onze klanten vestigden wij ons dat jaar aan de Hoofdstraat. Tolkamer binnenrijdend valt direkt ons karakteristieke kantoorpand met voldoende parkeergelegenheid in het oog. In onze vitrines vindt u een uitgebreide presentatie van ons woningaanbod en uiteraard kunt u bij ons op kantoor terecht voor nadere informatie.

EEN ONAFHANKELIJK HYPOTHEEKADVIES

Wij zijn erkend hypotheekadviseur en helpen u graag met het vinden van een passende financiering. U krijgt van ons een onafhankelijk hypotheekadvies, wij zijn niet gebonden en werken samen met een groot aantal geldverstrekkers. Kom vrijblijvend langs en laat u deskundig adviseren.

ADVISEREN IN VERZEKERINGEN

Wij adviseren particulieren en bedrijven onafhankelijk op het gebied van alle mogelijke schade-, levens- en pensioenverzekeringen. Ook op dit terrein zijn wij niet gebonden en werken samen met verschillende verzekeraars. Onze onafhankelijkheid en deskundigheid worden benadrukt door ons lidmaatschap van de NVA. Wij helpen u graag met het in beeld brengen van uw risico's en het vinden van een passende verzekeringsoplossing.