Mijn favorieten

Aankoop van uw huis

Op zoek naar uw droomhuis? Of heeft u die al gevonden en wil je een bod doen? Laat de makelaars van Ikink & Koenders u helpen.
 
Wat kunt u van ons verwachten als aankoopmakelaar?
1. Gratis zoekopdracht
Laat ons weten wat voor huis u zoekt en wij houden u op de hoogte van ons nieuwste aanbod. Zelfs voor het op Funda staat! Laat uw zoekopdracht gratis en vrijblijvend bij ons achter.

2. We helpen u met het vinden van een huis of pand dat bij uw past
Wij krijgen als eerste het nieuwe aanbod binnen. En ook via ons persoonlijke netwerk krijgen we exclusieve informatie waar jij uw voordeel mee kunt doen. Op basis van uw wensen geven we u tips over huizen die bij u zouden kunnen passen. 

3. Begeleiding bij bezichtigingen en deskundig advies
We gaan met u mee om het huis te bezichtigen. Met onze kennis van de regio en 50 jaar ervaring kunnen we u goed adviseren. We beantwoorden uw vragen, onderzoeken het huis en helpen u eventueel met het inschakelen van specialisten zoals aannemers of bouwkundigen.

4. De onderhandelingen over uw huis
Heeft u het huis of bedrijfspand gevonden dat u zoekt? Dan helpen wij u met onderhandelen over een realistische prijs.

5. Veel woonplezier!
We nemen al het papierwerk uit handen. We controleren het koopcontract en doen nog een eindinspectie: is het huis achtergelaten zoals afgesproken? We gaan mee naar een laatste bezoek aan de notaris. Daarna kunt u de verhuizing gaan regelen!
 
Waarom anderen kozen voor Ikink & Koenders:
   Goed op de hoogte van de markt in de omgeving en omstreken
Zorgvuldige begeleiding van de bezichtigingen
Professionele onderhandelingen over de prijs
Alle juridische zaken worden geregeld


 
Meer weten over ons als aankoopmakelaar?
Nieuwsgierig naar onze aanpak? Of wilt u graag onze hulp bij het vinden van een huis? Maak vrijblijvend een afspraak of bel ons op 0316-541847. We beantwoorden met plezier al je vragen.