Mijn favorieten

Verkoop van je huis

Uw huis verkopen: alle zorg uit handen 
Uw huidige woning is te klein, of misschien juist te groot, of wilt u dichter bij uw familie of uw werk wonen. En juist nu is het een goede tijd om te verkopen. Wat de reden ook is voor de verkoop van uw huis, u wil dat het goed gebeurt. En daar kunt u wel wat hulp bij gebruiken. Met een goed verkoopplan helpen we u om uw woning onder de beste voorwaarden te verkopen.
     
           "We kennen de regio na 50 jaar op ons duimpje. De juiste koper vinden we vaak via ons lokale netwerk!"     
     
     De makelaars van Ikink & Koenders helpen je graag
  Goed op de hoogte van de markt en omstreken
  Continu op zoek naar kansen voor een snelle verkoop van je huis
  Zorgvuldige begeleiding van de bezichtigingen
  Deskundige onderhandelingen over de prijs
  Alle juridische zaken worden geregeld

Meer informatie? Kom eens geheel vrijblijvend over uw plannen praten.
Neem contact op of bel 0316-541847


Wat kunt u van Ikink & Koenders verwachten?

Een persoonlijk verkoopplan voor je huis
Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Samen bekijken we de kenmerken van uw huis. Met een uitgebreid gesprek en een rondleiding brengen we uw woning volledig in kaart. Bij Ikink & Koenders geven wij u advies over de beste aanpak.Presentatie van de woning
De presentatie van uw huis gaat verder dan alleen een bord in de tuin en een vermelding op FUNDA. Wij besteden hier veel aandacht aan. Met bijvoorbeeld foto's gemaakt door een professionele fotograaf, een vermelding op onze eigen website, het maken van plattegronden van de woning, en promotie via social media.

Proactieve begeleiding
We begeleiden u van de eerste tot de laatste stap in het verkooptraject. Open, nuchter en persoonlijk. In een onzekere tijd voor jou geven wij u zoveel mogelijk zekerheid. Elk besluit over de verkoop van uw huis wordt gemaakt in overleg en als verkoper heeft u altijd het laatste woord.
 
Financieel advies
Wij werken samen met de Jan van der Molen, om je ook te kunnen helpen met financiele ondersteuning. Al uw vragen over hypotheken, verzekeringen en pensioenen worden graag beantwoord door Jan.  We zorgen uiteraard ook voor een correcte juridische en administratieve afhandeling. Daarin werken we ook samen met uw eigen accountant en/of notaris.